modevisning

jag har haft en helg full med modevisning och härligt folk. fått håret uppsatt och posat i olika kläder. igår tog vi oss en mysig frukost på condeco innan vi gick t moveit för att göra iordning oss. så lördag och söndag har vi haft fullt upp med att visa upp kläder från butiker i växjö. i lördags kväll blev det överrasknings fest för min faster vilket blev uppskattat :) idag blir det att jobba och dansa fram till halv åtta sedan bär det av hem till lovisa för en skön kväll! bilderna är tagna från cornelia och hannas blogg ( www.bymk.devote.se)
/ N

hejhopp

veckorna verkligen flyger iväg , känns som det va igår man va tvungen att stiga upp tidigt för en vanlig måndag men nepp så äre icke!!
häromdagen sprang jag runt i massa butiker i växjö och provade kläder till modevisningen på lördag och söndag, blev lite smått beviken på outfitsen men men ska bli kul ändå och tillmin förvåning ska jag dansa i högklackat haha det blir en syn ska jag säga!!
har fått fin besök av farmor och farfar från sloveninen känns underbart, så igår bjöd det på mat,skratt och annat gott. nu sitter jag och gottar mig i marinerad kiwi och mango!!
ett perfekt mellanmål som är underbart gott och fräscht, så här gör man:
blanda mango och kiwi
(eller annan frukt, jordgubbar och melon är också helt underbart)
med citronsaft och limesaft.
häll på lite socker och en gnutta kanel.
sedan slänger man på en stor mängd honung ,
och sen in i kylen i ca en kvart !!
sen är det bara att njuta!!
som sagt kan man välja vilken frukt man vill :)
/ N

spex

idag hade vi spex, och vi gick allin med att vara "galna sjuksköterskor". blev rikigt bra om jag får säga det sälv !! spex är väl något man bara måste genomlida ;) idag har jag dansat för ovanlighetens skull och nu börjar det bli lite pirrigt inför dansuppvisningen, men det ska nog gå bra:) nu ska jag plugga so och belöna mig själv med en stor chailatte mums!! had det gött!!
/N

helg

längtar tills vi (jag å kajsa) besöker dessa platser!!
ingen sommar utan oväntade utflykter..i solen( och med mitt hår i långa längder igen....)
inget slår en frukost med sommar bär och rykande te mums!!
helgen har bjudit på rep, kompis häng, och tonvis med plugg.
började helgen med rep till modevisningen nästa helg vilket ska bli väldigt roligt, ska gå för sju butiker i växjö city så spring gärna förbi willanspark i helgen kl. 13 för lite insperation till outfits!! kvällen spenderades hemma hos kajsa då vi va ett helt gäng, det är sådana kvällar man kommer minns!!
två inlämings uppgifter och ett prov blev vad jag syssel satte mig med...inte så kul men håller tummarna för mvg :) moveit som ett tag legat ute vid willys ska äntligen tillbaka till stan, så nu bor jag ett sten kast därifrån , känn underbart !  skolan tvingar ju på en att visa att man kan simma så för att dämpa plågan ,boostade jag med en ny och fräsch bikini!!
ha en skön söndagskväll!
/ n

dansa,dansa

nu har jag klarat av nationella i engelska!! belönade mig själv med en schysst lunch i min ensamhet med musik på högsta volym,och nu bär det av mot katedral för dansprov till klockan sex,önska mig lycka till!!
/N

if you`re in love, then you are the lucky one







har haft en fantastisk dag och skolan slutade tidigt, glädje!! sedan blev det att luncha på hong kong och fika lite på det. lyckades fånga kajsas nya långkjol från amsterdam på bild i form av några dans poser, som pepp inför morgondagen då det bär av till katedral för dans prov!! mer om det imon :)
/n
/n


beautiful day

vädret kan man ju älska och hata, en skön kombination, morgonen började med sol och så fort man klev utanför dörren föll flingor stora som löv från himmlen. glädje och sorg!
skolan har äntligen varit kul med sjuka saker under lektionerna, lagade blåbärs soppa i stormkök i snö och sol, letat efter en bort tappad cykel. på eftermiddagen bjöds det på fika hemma hos mig. axel,amanda och kajsa åt upp allt gotte och fick den stora äran att prova min nya chailatte :) senare kom även emma och hannes och gjorde oss sällskap. mätta och goa gick vi en sväng på stan och nu sitter vi här och ugglar vid varsin dator. har även fått våra scheman för jobbet i sommar,pepp, och som jordgubbar på tårtan ska vi förhoppningsvis till köpenhamn eller malmö för en del av pengarna på mormor bjuder på resan..(ännu mer pepp)!! nu bär det av mot moveit för att dansa hiphop!! och till er förvåning får jag en natt gäst i from av kajsa!!
/n


sunnyday

har haft en underbart härlig start på veckan, fikat på espressohouse och köpt en ny röd tröja som kommer va underbart fin till ett par slitna shorts i sommar, sutit på en park bänk i solen och låtit solstrålarna nå mitt bleka ansikte,efter magen full med gott och nu energi va det bara att bege dig till moveit för lite dans i några timmar. sedan bar det av hem i den friska kvälls luften. har nu äntligen nästan gjort färdigt mitt hemkunskaps arbete, då vi inreder en lägenhet för 20 lax. man blir ju bara lite sugen på att flytta hemmifrån...men det får vänta ett tag till! nu ska jag hoppa in i duschen för att bli lite ren, sedan ska jag sova sjukt gott och vila mitt omtummlade huvud, ha det gött!
/n

emmylou

en utmärkt söndag gick till såhär..vaknade bredvid kajsa ,senare gick vi till ett fik vid sjön för att lyssna på min skön sjungande moster julia och hennes vän saskia, väldigt duktiga! och på tal om musik så lyckades jag och kajsa idag klotra ner lite text till två av våra låtar som kanske ska med på skivan. på kvällen bar det av mot linneparken för picnik i gräset bland blommorna och gott fika.
kollade igenom mina sommar kläningar idag,längtar så tills man kan sitta på stranden i bara kläning och bara ben!! nu väntar sängen på mig och för första gången på tre nätter sover jag själv, både skönt och tråkigt..hoppas ni haft en skön helg!!
/n

flum hit och dit

hej! har spenderat större delen av veckan med kajsa (som för övrigt invaderat min säng..) flumat oss,ätit gott,kollat film, invaderat varandra garderober, spelat massvis med musik och tagit sköna promenader. i morse blev det att gå till jobbet som vanligt en lördags morgon,sedan kom det ingen som ville dansa och jag dansade själv istället. tog bussen hem tillbaka till kajsa, bussen är verkligen platsen där man sitter och tänker mest och tiden bara flyger iväg!
tog mig även en liten tupplur mitt på eftermiddagen ..på golvet i några sekunder, då jag tråkigt nog svimade :/..men jag lever :) !! nu sitter jag här med kajsa och hannes för ovanlighetens skull. ha en skön kväll gott folk!
/n

gottochblandat

idag har varit en såndär dag med massa posetiva händelser. spelat musik i skolan och fick sluta tidigare för att gå på möte med en tjej som vill spela in en skiva med mig och Kajsa! det gick hur bra som helst och snart kan ni höra oss (och våra låtar) på spotify och itunes :) efter en fika med Louise ( som hon heter) gick vi med stora leenden på läpparna mot stationen för att Kajsa skulle på en jobb intervju,vilket gick hur bra som helst,grattis kajsa! ,men ett grattis ska ges till mig med då jag gav mitt cv till micke (som kajsa hade sin intervju hos) och under denna fina vårkväll fick jag reda på att han erbjuder mig ett sommarjobb också, så kom gärna förbi ÖB i sommar och köp lite jordgubbar. nu blir det att sätta sig ute på balkongen i den kalla vårnatten för att prata strunt med kajsa och sedan sova gott som små grisar haha så nu taggar jag jobb intervju imon och ger mig själv en klapp på axeln för denna lyckade dag. kramar!
/n

kvälls tankar




hej!! kvällar är favorit tiden på dygnet, då man lallar runt i myskläder med en tekopp i handen och massa god mat i massor, för min del ialla fall ;) jag har varit och jobbat i 1,5 timmar vilket va väldigt roligt. älskar mitt jobb till max, att jobba med sin hobby och med tjejer och killar som har samma intresse som en själv är helt underbart.
 nu är det ju snart uppvisning också så jag är lika nervös som mina elever med det kommer gå helt perfekt! så efter att ha stått och svettats och flumat mig drog jag en dusch och nu sitter jag här och myser med en chailatte,några ägg mackor och gitarren i högsta hugg för att skriva en ny låt!! nu försvinner jag in i mina egna tokiga tankar och ord för att få ihop något poetiskt haha , ha en go kväll.
kvälls kramar
/ n

the moon






härom dagen sov kasja (för ovanlightens skull) hos mig. natten bestod av endast skratt och nattprat , det är en helskön känsla att ligga in på små timmarna och prata sedan säga godnatt till någon i andra delen av rummet och vända sig om och sluta ögonen.tog mig även friheten att snö hennes kläning när hon nu fick soba hos mig :) måste ju då bara berätta att kajsa hade sin audition till es musik på katedral och hon klarade de galant stolt vän är man!! själv bär det inte av till katedral för test förens nästa vecka , pirrigt!
och när jag ändå pratar om pirr så ska vi ( jag och kajsa ) imorgon träffa en tjej som vill spela in en skiva med oss och våra låtar, känns underbart att det man gör är så uppskattat! det är pepp på riktigt hög nivå!! nu ska jag dansa mig igenom kvällen, hoppas ni fär en skön kväll!

/n

bullar,chailatte,sol och snö














lov är något som man inte kan annat än att älska, har tagit det rätt lugnt men ändå hunnit med sjukt mycket roliga saker, hängt med skönt folk,fikat på condeco och delux med Axel och Johanna,haft picnik med Axel, bakat bull,haft mjöl krig, ätit påskmiddag, frosat godis och vaknat till sol på morgonen. det har verkligen varit aprilväder med snö,sol,värme och regn och allt på en och samma gång. man blir som ett barn på julafton varje gång solen tittar fram och man kan dra fram vår/sommar kläderna. avslutade lovet med dans i massor och inleder den nya veckan med ännu mer dans..
nu bär det av till mormor för en brakmiddag och sedan dansa bort maten igen!
/ N


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0