islatte & 1 penna

min eftermiddag har jag spenderat med en islatte, penna, musik och ett ritblock. skissat allt möjligt och även försökt göra en teckning av mig själv vilket va svårare än vad jag trodde. resten av dagen ska jag äta en riktigt god och efterlängtad middag och som det ser ut nu blir det hemmahäng med brosan.

liseberg

igår drog familjen tidigt iväg till liseberg och olle följde med, hela dan sprang vi runt och åkte allt möjligt. och jag som helst håller mig till de lite lugnare karusellerna blev uppdragen i allt möjligt hemskt, trodde jag men gud va kul det va. så i september bär det av mot göteborg igen!

midnattsmorgon

igår kom kajsa hit som jag inte sett på hela två veckor!! det va meningen att vi skulle spela in våra låtar till demos men icke sa nicke, det blev massa struntprat och härlig kvällspromenad istället. när hon gick hem städade jag min lilla garderob oCh sedan begav jag mig mot säng när torsdagen blivit fredag, och länge fick jag inte sova förens klockan drog upp mig och jag för sista gången skulle cykla till jordgubbsjobbet, firade det med en magiskfrulle och nu ska jag väl på sett och vis fira ännu mer! LYCKLIG!!

svartvit


vattenmoppe

härom dagen drog min bror och min morbror med mig för att åka vatten moppe, inte så enkelt men lätt det roligaste jag gjort på länge!! när tanken på moppen va tom körde grabbarna iväg med den och lämnade mig ensam kvar på hissö då jag tog tillfället i akt och solade lite, sedan skrek magen efter mat och då satt grillat fint!!

kvällsord

på väg hem cyklade jag förbi en liten gräsplätt, som mer liknade en sommaräng än en plätt,kunde inte motstå att plocka de färgglada blommorna som passade perfekt i mitt rum med vitt och lila och så luktar de gott. gick en sväng runt sjön sedan kurrade magen högt, men vem vill sitta inne vid köksbordet och äta en sån här dag? inte jag ,så balkongen passade perfekt och här sitter jag än bland fågelkvitter och varma vindar, solen har gått ner men himmelen är fortfarande ljus, härligt!

en dag

äntilgen är det sommar, som man har väntat !! älskar hur allt kan bli så himla mycket bättre bara av att solen tar och kikar från på en klarblå himmel. Nu börjar min nedräkning till mitt riktiga sommarlov, bara 3 dagar kvar på jobbet sen ska jag börja ta och sova länge på morgonen och resa runt. har inlett det fina vädret med ett välförtjänt bad ( i badkar) med tända ljus och skum, ätit frukost i solen iklädd bikini medans tallest man on earth sjön i bakgrunden, har sovit hos mina kusiner för om växlings skull och blivit lite bortskämd. innan jobbet kallade på mig idag hann jag en sväng till evedal där jag låg och läste boken en dag , och gissa vem som finns med i boken?! Jo jag!! ( Eller i alla fall mitt namn)

blommor o bär

har idag jobbat, precis som alla andra dagar den senaste månaden men idag var det något alldeles extra eftersom att jag aldrig mer någonsin kommer att jobba en helg till med att sälja jordgubbar, och det firades med att jag "snodde" lite gubbar från jobbet och på vägen hem cyklade jag förbi ett helt enormt och underbart körsbärsträd, kände mig som ett litet barn igen då man sprang runt i morfars trädgård under det stora (tyckte man då) körsbärsträdet där varje gren bara hängde nedåt för att det va så fullt av röda små bär som solen färgat.trädet va så tätt av grenar,bär å blad att man kunde sätta dit stegen för att nå de finaste bären, goda va de också! så när jag kom hem idag blev det att plocka blommer med minsta systern, kvalitets tid vill jag kalla det. fick med oss små lillarosablå blommor hem som luktade te, för att göra något roligt av det letade vi upp fina skålar att fylla med vatten och låta blommorna flyta omkring som näckrosor på en sjö. skålen med blommorna i passade perfekt bredvid min säng, så förhoppningsvis drömmer jag om något alldeles extra fint ikväll!

millas

hamnade på millas cafe med två stiliga killar , det är något spelciellt med att sitta på cafe med tänka ljus och goda bakverk och bara låta timmarna flyga iväg medans man pratar om allt mellan himmel och jord. vi hann även med att misshandla mitt andra öra , då jag nu är färdig med de hål jag velat ha i öronen :)

favorit

ibland lyckas jag investera i kläder som redan kommer till användning samma dag, denna mysiga tjocktröja som man nästan kan bo i blev ett sådant plagg, jag som oftast har på mig vitt blev förälskad i den somriga aprikos färgen!!

svart på vitt

letar man i bland sina kläder hittar man alltid något man glömt bort, svart och vit klänning som jag sytt själv låg intryckt under kläder som ska slängas.fel plats!! klänning är väldigt fin på vintern med leggings och docs ett riktigt mysigt plagg!

om längtan

längtan efter en vän som sprungit bort för stunden är en blandad känsla, man vet hur man kommer le och krama om varandra extra när man ses igen men under tiden personen är borta saknar man den så, och när ord måste ord måste ut för att bilda viktiga meningar är det fel öron som lyssnar, för just rätt öron är på andra sidan jorden men nu är min efterlängtade axel äntligen hemma och det firades med att fika på lite olika kafeer i stan. och just precis som jag längtat fick nu även rätt öron lyssna till vad jag hade och säga. nu är man mätt i magen och hel. och fina amanda fick följa med

bareminerales

fick min lön idag som gick rätt ner i kappsäcken, fast en liten del spenderades tog för mig och har äntligen köpt riktiga grejer i smink väg! en del gick även åt till att ta hål i öronen , gjorde fruktansvärt ont men är nöjf, ska man vara fin får man lida pin!

fint ska det va

har spenderat väldigt mycket tid med min fina bror , badat, skrattat,ätit,sovit ja allt med andra ord. jag har gått fina kvällsproemenader runt sjön när vädret varit som bäst. haft härligt besök av fina danne och vackra kajsa, vi plinkade på våra gitarrer , tämjde på smilegroparna och spelade upp våra egen skrivna låtar för varandra, lycka!! har fördrivit tiden på jobbet med att rita, klottra ner något fint på papper är ganska så härligt, att med bara linjer skissa fram något som ligger så nära hjärtat, var tvungen att ta kort på kajsas fina skåp som sitter på hennes vägg som hon fyllt med vackra och fyndiga texter, samt underbara bilder. har även bara klampat runt i växjö stad med högsta volym i lurarna. och nu mina fina läsare är jag tillbaka (i alla fall för kvällen) , så kul att se att ni ändå är inne och tittar till min blogg åt mig!!! lycka på hög nivå!! love/n

början av juli

har trotsar det tråkiga vädret oh gått runt med bara ben och docs, bästa sommar klädseln, lyckades hamna på ett litet mysigt cafe mitt ute i skogen, men massvis med godsaker fanns det 
 
 
blev en nattpicknick med kajsa under stjärnhimmlen med fullmånen i centrum
 
köpte upp lite födelsedags pengar, och har man sin egen del av lägenheten får man ju hänga exakt vad man vill i fönsterna, idag blev det en riktigt fräsch frukost så nu mår man. 
 
/n
 

gött häng


hem ljuva hem

 
har varit på vift några dagar och är äntligen hemma igen, finns nästan inget som slår känslan av att ligga i sin egen säng! efter som jag saknat min lilla rum så, blev det att vara hemma igår kväll. tv titt och lite skiss av ett..ja vad ska jag kalla det..hål! haha nu ska jag iväg till min musiklärare för att umgås lite innan jag ska jobba!!
/n

iphone!!

förlåt!! för dålig uppdatering har delvis inte varit hemma och har bytt telefon, men tänkte gott göra er med massvis med blider från helgen!!
 
 
sammanfattning av min helg, mat,picnick,4krogar,25 års firande, premiär för min nya fjällräven jacka, hängt med fint folk och plockat röda söta bär. ja vad ska man säga en ganska så perfekt helg. men nu är det ju så här tråkigt att jag börjar jobba imon och det i fyra hela veckor..så här blir det lite tunt men tur har ni kanske ändå.. finns nämligen på instagram (nellypsajd) och tumblr (nellypsajd) där jag ska försöka lägga upp med jämnare mellanrum än här . så om fyra veckor blir det mycket inlägg igen, ta gärna en titt då och då i alla fall för det kanske blir ett litet inlägg då och då!! ha det bäst !!
love/ glad tjej

RSS 2.0