lycka

 
min söndags förmiddag har bestått av att titta sig mätt på elliot , så otroligt liten och lycklig precis hela tiden, världens störta leende och det mest undebara skratt ! man blir helt varm och så himla barnslig!
 

elliot

 
idag döptes elliot, kusin vtamin nummer tolv. ett riktigt litet charmtroll är vad han är! 

lonely shoes


 
gårdagens kväll och lördags morgonen har bestått av klänningar i spets, gosiga tjocktröjor, dr martens, bilresa, blyertpennor , tankar och ideer.
 
 
 

below my feet


fika fredag

 
än så länge har min fredag varit perfekt och kommer bli ännu bättre , snart beger jag mig till götet och ska spendera helgen där och det innebär tung resväska! men det har igen dött av. 
 
känns somjag och felix infört lite av en fredags syssla , vi drar oss mot stan som vanligt och på fredagar hamnar vi på olika caffer men det är sitter fint. så nu har jag kramats hejdå för att trycka ner det sista i resväskan innan jag rullar mot en vacker stad!
 

i will wait

 
onsdag och höst solen tittar fram lite då och då , precis så som hösten ska va lite småkylig med blå himmel, kyliga vindar och krispiga löv.så jag snodde kajsas kläder och begav mig till skolan med magen full av en perfekt frukost. 

night light

             
 
 
idag hat jag slagit mig ner hos kajsa för att nattgästa hennes nya alldeles underbara rum som jag tror jag ska sno när hon sover ..
imorgon måste jag upp super tidigt så morgondagens outfitta är framplockad för att kunna slängas på , nu ska jag sova gott gott i några timmar 

white white white

 
har fyndat två superplagg idag och nöjd är jag! så nu ska det bara hittas på den perfekta outfittan så är jag mer än nöjd!!

höstregn

 
 
 
 
idag vaknade jag till världens ösregn och det va så mörkt så jag trodde det va mitt i natten , men det va bara att dra sig up  för att traska till skolan så jag slängde i mig frukost och tog på mig en sommar klänning för att glömma att hösten är här. i skolan idag va det simning , allas stora rädsla , att simma med klassen..men det gick bra och jag kämpade mig igenom 35 längder (applåder) 
 
i eftermiddags innan jga for iväg till jobbet hade jag mysfika med mira , alva och hannes. hembakat sitter fint i magen! 
 

monki

 
 
här sitter jag och glädjer mig över min så underbara samling av monki tidningar som jag nu nätt och jämnt har förstört. har klippt ut allt det fina jag kunde se i mina bästaste tidningar och tänkte jag skulle göra mig ett litet mysigt collage som ska få min garberob att bli en gnutta mysigare och lite konsig men vad gör det ?
 
min dag blev inte alls som planerat ..fick mig en liten stund med min finaste person och sedan va jag himla taggad på att dansa så svetten skulle skvätta men nej så blev det itne alls, min lärare låg hemma och va sjuk så jag hade mina små barn i jazz och sedan traskade jag hem .

måndag

 
man har väl i stort sett alltid hatat måndagar då helgen är slut och man måste slitas upp ur sängen på tok för tidigt, men jag har börjat gilla måndagr riktigt mycket . börjar med en skön lång sov morgon och sedan består min dag av två lektioner . dans i en och en halv timme och svenska , ganska så perfekt tycker jag!! sen är det baraf att dansa sig igenom kvällen också så har man en helt perfekt måndag.
 
så började min sovmorgon med att vakna för tidigt och kunde inte somna om så gick en promenad och sedan gjorde jag mig en god frukost som jag nu sitter och smas

inget speciellt

 
sitter här vid mitt ny pyntade skrivbord och gör absolut ingenting. skulle kunna räkna bilar som susar förbi eller titta på folk i träningskläder som traskar förbi men vem gör det ? 
har som sagt fixar till mitt skrivbord som de senaste dagarna blivit lite av en soptipp med tonvis papper,böker, sladdar och damm. så nu är det lite finare och ska försöka hålla det så för om det är något som gör att rummet ser städat ut så är det skrivbordet, och sängen faktiskt. har ni tänkt på det när man kommer hem efter skolan och det ser så sjukt stökigt ut i ens rum, slänger man ner väskan vid skrivbords stolen och bäddar sängen så vips så av det genask snyggare hahah onödigt snack, kan väl kalla det mycket snack och liten verkstads kväll!
 
 

deadlook

idag kom jag på alldeles försent att det va dansföreställning med kaizen crew så slängde mig på cykeln mot katedral. tur va så kom jag i tid och slog mig ner för att avnjuta en helt grym föreställning, rös i hela kroppen fler gånger om , riktigt riktigt snyggt gjort. så nu är jag både inspererad och peppad!!

höstbak

 
slet mig från datorn och bakade äppelpaj på äpplen vi plockat själva , blir genast så mycket godare då!! så nu ska jag avnjuta höstpajen!
 
 

monki monki monki

 
 

te & tankar

 
gårdagens kväll slutade med att jag och felicia  drack ångande söderte med socker söt honung och åt knaprigt rostademackor med hålig ost på och regninga rutor i bakrunden med blöta converse och regnlockigt hår. 
begav mig hemåt och la mig underblommigt täcke för att se ett avsnitt greys anatomy som blev min godnattsaga som jag somnade gott till. 
började min lördags morgon med att ligga och dra mig medans ben howard sjöng mys musik i mina öron och regnet som fortfarande smattrade mot rutorna , förflyttade mig ut i köket och åt en härligt frukost , nu sitter jag hät och skriver meningslös text till vackra bilder och funderar på vad dagen ska bli av , en sak som är klar med denna september lördag är att jag ska träffa daniel och le oavbrutet i några timmar 

little talks

 
efter skolan traskade jag och felix ner till stan för att ta en fika på espresso house och gud va mysigt det är! men vi va inte speciellt sociala , tog varsin kopp chailatte och satte oss bekvämt i varsin fotölj som knarrade fruktansvärt! vi tog upp våra dyrbara datorer som vi skyddar med våra liv och kände oss lite coolare än alla andra när vi satt med våra macbooks! men lite småprat mellan att vara fast i datorn skärmen fick vi allt in och alltid lika trevligt att fika och prata bort tiden, vi la motvilligt ner datorerna och gick en sväng i regnet på stan! ikväll blir det mys med klassen men först hem till mamma för att käka tacos....tacohej!!
 
 

food is good for you!


 ikväll blev det att dansa i fönstret till musik medans jag lagade mat och pratade med kajsa som va lite sällskaps sjuk, fast det va jag med!! himla härligt när man är så super hungrig att laga kanon god mat och sedan slänga i sig det.. äta bör man annars dör man !
 
 

lyckliga jag

 
 
go och glad , javisst det kan man väl kalla det !
idag cyklade jag lycklig som få till skolan och dunkade musik i lurarna för fullt.. fööör idag fick jag min macbook air så nu är jag en stolt leende ägare av en sådan mackapär! lycka lycka lycka lycka !!
 
 
 

dance to the beat

 
början av min vecka har bestått av mat,dans lite mer dans och sömn, har hunnit med att klämma in en promenad med hög musik i öronen och plugg på det såklart! veckorna bara springer iväg och det har redan gått en månad , EN MÅNAD av skolan, helt sjukt!! och lyckligt räknar jag ner dagarna i väntan på min macbook air!!
 
denna veckan har jag bosatt mig på högstorp hos min faster och va längesen jag sov i en så skön säng, fy för det , sover som en nymatad gris i den sängen!! ja om ni nu ville veta det.
 
nu blir det ..jo ännu mer dans sen ska jag sova gott gott gott och lyckliga jag har sovmorgon imon, får väl se hur den spenderas!

höst

i höst vill jag..
 
 
 
försvinna i en gnutta för stora tjocktröjor
 
 
 
dansa tills fötterna värker
 
 
 
promenera på knastrande löv i höstfärger
 
 
få klart en fotot väg
 
värma mig på mysiga kafeer med mysigt sällskap
 

fikafrulle

 
det här med att va med sina kära vänner är något himla härligt det! idag lämnade jag sängen lite för tidigt för min smak meeen med ett stort leende på läpparna. idag hade vi bestämt fikafrulle på condeco så vi möttes utanför och stog ett längt tag inne vid den väldigt lilla ( minst två meter) skylten som lockade ens mage att kurra för högt! slutade med att det blev en så kallad helleluja frukost och de va ett passande namn, jag som är sån frukost älskare har nog aldrig (på allvar) ätit en sån himelsk frukost. det fina med så underbart sällskap i form av stina, felix , david och kasja. det fina , det är att man kan sitta i timmar och babbla och skratta tills tårar spruta och ändå känna att det är så mycket som inte blev sagt. det är härligt det! 
 
ska jag sätta ord på denna helg blir det "delux" har i stort sett bestått av mat, min kille , vänner , lite mer mat, och massa skratt på det ! 
 
nu kan jag börja nästa vecka med ett leende på läpparna och se fram emot min......jo DATOR! på torsdag blir den min så då kommer ni kanske se mig skutta hem av glädje! 
 

tidlöst

 
en dag ledigt mitt i veckan från aktivitet är inte vad jag är van vid , så nu är det allt på tok för mycket tid som bara rinner ut i saden. kan plugga timmar långa och bara stirra ut på människor som går förbi medans jag dricker te och nynnar melodier för mig själv. all denna tid som brukar vara uppsluckad av dans dans dans och ännu mer dans är himla tom. så den perfekta syssel sättningen är daughter på högst volym, myskläder på och städa min allt för röriga garderob där jag hittade mina balettskor inslängda i ett dammigt hör där de verkligne inte hör hemma. så jag ler över tidlös tid! 

still the same

 
nu märker man tydligt att det är tillbaka till samma gamla visa, upp tidigt och sluta sent för att sedan sitta uppsluckade av tonvis böcker och oförståliga bokstäver men det har sin (lilla) charm. som tur är så slukar naturkunskapen mig idag vilket jag faktiskt tycker om så det är ju ett plus. och vad sitter inte finare än en och en halv timmes paus med dans!! ganska topp tisdag ändå!

word

 

run run run

 
 
lyckan av att få ha sovmorgon en helt vanlig måndag som plötsligt inte är vanlig längre, att kunna ligga i sängen och dra sig och sjunga högt till musik på högst volym för det finns ingen annan i närheten som blir störd, springa runt lättklädd med slarvigt uppsatt hår och göra superlyxig frukost endast till sig själv för att kunna sjunga ännu lite högre och ännu lite mer.. det är en kanon start på dagen. 
 
började vid tolv idag och slutade tjugo i ett , va ganska nöjd med att gå i skolan en lektion som faktiskt va väldigt rolig och sedan cykla hem. eftersom solen bjuder på sig själv idag gick jag kläd i sommar klänning en sista gång innan vintern och hösten smyger sig på allt för mycket. nu ska jag avnjuta värmen med en fika och sedan dansa natten lång ..eller kvällen lång ialla fall! 

så det kan bli

igår var jag hos kajsa för att sova hos henne. vi käkade god mat och sjöng för full hals det slutade med att i spelade in e cover på little talks som sedan hamnade på facebook. kvällens timmar bara sprang iväg och vi satte oss framför tv med stora popcorn och godis skålen och laddade upp för två helt fantastiska filmer. 
edward scissorhands och across the universe. två filmer som aldrig kommer bli dåliga eller för gamla!
 
sen va det bara att krypai säng för tidigt skulle vi upp å kajsa skulle sjunga med sin kör i kyrkan på morgonen så jag cyklade hem och åt frukost tillsammans med min mamma!
 

wanås














i fredags åkte vi på en liten skolresa till wanås för att skåda konst , vilket va förvånansvärt kul och intressant ! ja bilderna säger väl det mesta :)

little talks

detta är en av låtarna vi körde på lunchkonserten vi hade i veckan , ja gitarren är inte riktigt frisk men det är ju inte vi heller direkt

håltimme



håltimme är ju så himla härligt tycker man en super rast för att slippa lite lektioner, men och en halv timme är för länge , men vi hade trots allt en ganska bra rast. hängde i en av musiksalarna och lirade lite så himla härlig stämning! idag fick vi även reda på att näst nästa tisdag kommer våra datorer, så snart är jag ägare av en macbook!

lyckorus



bara vänner..ja ett tag va det precis så men nej det gick inte att hålla sig, så pirrigt är det för jämnan och det är för underbart!!

grattis pappa



min dag började med att jag försov mig och lite snabbt fixade mig och han skrika grattis till pappa innan han stängde igen dörren för att rusa till jobbet, själv rusade jag till skolan men va tvungen att ta kort på det fina solros fältet som ligger på vägen, har tänkt att ta kort jätte länge men tyckte att i morse va det bästa tillfället!! idag kläde jag mig i min favorit tröja med en vit skjorta under, den ultimata höst looken.


på kvällen drog vi oss bort till fyra krogar för att käka födelsedags middag med pappa som fyller är idag, och vi bestämde oss för att käka massvis med godis och kolla en film framför tvn istället för att käka massa tårta runt ett bord!

om kärlek






denna pirrande känsla som går från topp till tå och som får en att le smått för sig själv av bara tanken på honom, att somna och vaknade med ett fånigt leende på läpparna är en löjligt härlig känsla. att vara sådär barnsligt kär då personen som gör dig febervarm tittar på dig så knäna darrar och hjärtat rusar genom bröstet. när mjuka kyssar blir hetsiga och underbart härliga! när tiden går så otroligt fort men ändå står still. när man håller hand och leker med varandras hår. skrattar åt allt och inget. man kan stirra sig blind på honom för han är just så underbar. finns det nån mer underbar känsla än just den, ny kär och barnslig! barnslig är precis vad det är men åå så härligt! när en dag ifrån varann känns som flera veckor och en blick som tusen nålar av välbehag. just den känslan slår i mitt bröst , kittlar i min mage, och står mig från topp till tå!

småprat





boostar min förkylning med skratta, sovkamrat och förkylningshonung. igår knackade det på min dörr och kajsa ramlar in för att vi ska öva på låtarna till konserten vi hade idag vilket gick kanon bra! så när vi hade övat klart blev det att kajsa stannade kvar och sov vid min sida. jag är så tok förkyld så att jag inte ens kan dansa och det är min världs undergång så igår köpte jag förkylningshonung med pepparmint smak som förhoppningsvis ska få bort alla hemska basilusker som satt sig i min hals och näsa! så vi kokade vatten och slängde i honungen och fikade lite medans vi sjön och bara umgicks, något alldeles extra kul med att bo i stan är att man kan granska och skratta lite snällt åt roligt folk som går förbi, de förgyller ens dag lite lite extra!! nu ska jag gå och handla för att kunna laga mat så man får något i den kurrande magen, troligtvis kommer daniel hit en stund ikväll med!!

ordlös


har hängt med skönaste sällskapet man kan ha
tagit massa egofoton i min guldspegel och hittat fina beatles bilder
ätit sena frukostar och lyssnat på tallest man on earth
varit på släktkalas och frossat i massor av gott, fin halsbandet åkte på och med ett leende på läpparna va jag mätt
drog på mig joggingskor och springbrallor och gick en promenad genom stan med pappa, när magen började kurra traskade vi till affären för att handla mat, och gott blev det!! aa det va kort och gott min helg! / n

RSS 2.0