dreamer

och hösten fortsätter att färga både träd och mark. men snart går det över till de trista vintermånaderna med kala träd,vitt på marken och kalla vindar. min pepp för det ligger under noll. 
 
 
i söndags kom victoria förbi för att ha frukostdejt med mig. 
vi åt hemmagjord müsli, nybakta scones och drack kaffe. pratade bort tre timmar och sedan gav vi oss ut i höstregnet. 
denna fagra mö är något utöver de vanliga. alla borde ha en vicki.
 
efter ett antal månaders väntan fick jag och Hannes ÄNTLIGEN se soran och magnus. grymt bra.
 
 
har tillbringat många av mina timmar med denna filur, men även många timmar är för lite. men att få spendera många men få timmar med han, det är min nya favorit sysselsättning. 
 
 
 
 

så kom hösten

för någon vecka sen hade jag en hel lägenhet fylld med härliga personer. vi lagade mat , pratade om sådant man bara måste  prata om när man inte umgåtts på länge. en helt underbar kväll med andra ord. när axel,victoria,emma och adam hade gått hem gick jag och la mig bredvid det bästa sovsällskapet. och så va den dagen slut.
 
 förra veckan bjöd min chef hela moveit-gänget på "rock the ballet". HELT otroligt bra. går inte att beskriva. de va så otroligt bra och kunniga, man blev så otroligt inspirerad och peppad.
 
 
igår låg det en hög med äpplen från pappas flickväns trädgård i kylen. så istället för att plugga , vilket jag egentligen borde ha gjort. satte jag igång med att bara äppelpaj. otroligt höstmysigt  va det minsann , med james vincent mcmorrow i bakgrunden och kaneldoft i näsan hade jag en ganska så bra och god tisdagseftermiddag.
 
älskar att träden har så fina färger,och det är ju så mysigt att behöva dra på sig varma mysiga tjocktröjor. men det är för kallt ute. kämpar mot kylan i en för kall "höstjacka" trots att den kalla vinden biter mig i skinnet påväg till skolan. går efter detta motto "frysa in vintern och svettas in våren".
 
förra veckan va min moster, morbror och kusin på besök i växjö. vi lunchade på fyra krogar. gick en bit längst med sjön och njöt av den sista riktigt varma dagen av det här året.
 
 
härom dagen hade jag sovmorgon och gjorde en riktig dunder frukost, på så sätt går det lite lättare att plugga. älskar hur fint det är med fiskbensparkett. och det blir ju så himla grannt på bild. 
 
imorgon väntar en mini-fredag, eftersom jag på fredag har studiedag. efter alla prov och all stress behövs en långhelg för att ladda upp batterierna. 
och på fredag är det kanelbullensdag. hoppas på bullbak så man sedan kan gotta sig i det! 
 
 
 
 

RSS 2.0