frisk




frisk som en nötkärna intalade jag mig själv imorse att jag va så jag traskade till skolan, kände dock att halsen inte va riktigt hundra , men det är ju fredag och ingen plats för sjuka. så idag har jag haft estetiskkommunikation i två timmar , ganska roligt och intressant. vi gjorde massvis med samarbetsövningar och sen va det plötsligt lunch och dagen var slut. så vi traskade ett gäng för att fika på stan vilket va mysmysmysigt! flera timmar av endast prat och skratt har nog aldrig träffat så mycket folk som jag inte sett på hur länge som helst som jag träffade idag!. ikväll ska jag till clara och vi ska ha lite tjejkväll! bra start på helgen

sjukt...



det finns nästan inget tråkigare än att va sjuk, många kanske tycker det är skönt att få ligga hemma i sängen och slippa skolan. men fy och blä för att vara sjuk. visst är det skönt att slippa skolan men att missa två av mina favo danslektioner är inte lika kul, och att vara sjuk innan helgen är ju inte heller kul usch!!! tur att man har en sån snäll mormor som kommer med massa gotte och tidningar som krya på present! och en härligt underbar bästa vän som går förbi en balkong och skriker krya på dig så att man vaknar ! nä nu blir det ipren och halstabletter och gå och lägga sig tidigt för att ha danslektion imon vid åtta!!!

dont listen


nu har jag valt kläder tills imorgon för att kunna sova lite extra istället för att stå framför speglen och känns sig osäker och slänga ut hela garderoben på golvet. blir min nya tröja som jag älskar och tror vi kommer umgås väldigt mycket tillsammans. och precis som nästan alla andra kläder i min garderob är den från monki , kärlek! så ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt och vila ut, bara två dagar kvar sen är det helg!!

dirty paws





sovmorgon är något alldeles extra, att kunna gå upp lite senare än vanligt och sen bara dega sig igenom hela morgonen. jag låg och läste , sedan åt jag frukost medans of monster and men höll mig sällskap. sedan va det bara att klä på sig och cykla till skolan, som varade alldeles för länge men det är tur att man har så härliga klass kompisar. efter skolan drog vi ett gäng och åt mat , vilket va väldigt mysigt! perfekt dag!

before

när man städar hittar man allt! i en låda hittade jag fullt med fotografier, och så himla fina i svartvitt med vit kant!! önskar jag hade en analogkamera!! nu har jag ju tänkt att hitta på någonting med bilderna istället för att låta dem ruttna bort i min låda så tänker göra en fotovägg i garberoben om jag får tummen ur..röven!

nya tider

hej igen! det va ett litet tag sen. men tiden har bara flygit iväg nu när skolan har börjat. det känns helt okej och min skolstart har varit i tårar och skratt. jag har firat min underbara mamma på sin födelsedag och umgåtts med släkten. när födelsedags firandet ändå va igång firade vi clara som fyllde år! har även haft öppethus på move it , så en trött tjej drog sig upp på morgonen för att dansa hela dagen vilket kändes grymt , nu är man igång!! härom dagen blev jag så trött på att sitta inne så gick en promenad i det regniga vädret för att rensa mina tankar , och då tittade regnbågen fram på himmelen! imorgon har jag sovmorgon och hur bra är det inte när den ligger på en måndag?

frukosthyllning

ja varför inte göra ett frukost inlägg jag som tjatar på om hur mycket jag älskar det. nu när skolan börjat blir man ju så tråkig igen när man ska käka frukost, men här är i alla fall några frukostförslag som jag tycker riktigt mycket om. 1: havregrynsgröt med blåbärs sylt. gröt i sig är ju så tråkigt och särskilt om man bara har socker på. så hemmagjord blåbärs sylt gör det såååå gott! 2:frallor i alla möjliga slag med grönsaker och frukt är ju bara en grym frukost, och med te eller kaffe till blir det ännu bättre! 3: naturell youghurt med päron , melon och sylt och ost macka! 4: har man grymt mycket med tid kan man ju lika gärna lyxa till det riktigt, pannkakor, äggröra , scones .. ja allt som är lite extra gott! 5:finns inget godare än grapefrukt på morgonen så otroligt fräscht och gott, och på sommaren passar ju jordgubbar bra till med. lite mackor på det så blir det perfa. 6:amerikanska pannkakor med jordgubbar!! 7: äggröra och bröd så nu kanske ni förstår ännu mer hur frukost galen jag är! :)

sista

sista dagen på sommarlovet, och man kanske borde ta tillvara på en sista sovmorgon, men nej man kan ju inte slösa bort hela dagen med att sova vilket jag annars är rätt så duktig på. så jag gick upp på tok för tidigt och alldeles för trött. drog på mig tränings kläder och satte på musik på högsta volym och gick runt sjön. en rätt bra start på dagen tycker jag. nu ska jag äta en riktigt god frukost och sedan bär det av ner till stan med hannes.

stockholm del 2

ännu mer beyondretro, men man kan inte få nog av det. snyggaste vintage kläderna jag någonsin sett. det mysigaste/roligaste torget i stockholm är hötorget. fullt med stånd fulla av godsaker för en billigt slant. och försäljare som skriker finfina erbjudan efter en så det drar i mungiporna när man försöker att inte skratta högt åt dem. en dag begav vi oss till tv huset för att känna oss lite som kändisar. trist nog kan ju inte vem som helst klampa in där. som tur var jobbat vår morbror som kamera man så vi kom in. man kände sig som ett litet barn när man kikade in i bolibompa studion och fick stå bredvid draken. något av det roligaste i gjorde under veckan som vi var där. på kvällen åkte vi hem till vår moster sofia för att kolla in hennes nya väldigt mysiga lägenhet med stora vita fönster och högt i tak.underbart! vi åt middag och vi hade så mycket att prata om så tiden bara flög iväg men det är ju så det ska va. på fredagen blev det att äta på tacobar, och gud så mätt man blev. tråkigt nog var det sista middagen med martin och sedan bar det av hemåt till lilla växjö.

prova på

när jag var i stockholm inne i en secondhand butik fanns där de coolaste provrum jag någonsin varit i. väggarna va som inne i en bastu och även dörren såg ut som på en bastu med runt trähandtag. väldigt snygga lampor som va som en ram runt spegeln som gjorde att ljuset blev väldigt fint när man tog kort :)

lucky

igår cyklade jag iväg till kajsa på kvällskvisten, vilket varmt väder det va. kvällssol med kolsvarta moln så det dröjde inte länge innan det började regna, men tur va väl det att jag då var inomhus! vi hade riktigt mysigt satt som vanligt bara och pratade och skrattade, clara och emelie va också med, härligt sällskap! på morgonen blev det en riktig lyxfrulle, satt fint! resten av dagen har jag bara plinkat på gitarren vilket är något av det bästa som finns!

undebart

va bara tvungen att visa dessa underbara blide från i helgen när jag va med kajsa och clara . finns nog inget bättre sällskap himla underbara!! som ni ser hade vi väldigt roligt :) bilderna har jag snott från kajsas blogg, fast dock är några tagna av mig :)

2hand

idag när jag kom hem va kajsa hos mig, till min förvåning! så vi gick ner på stan i sista minuten innan dem stängde för att secondhand shoppa lite. vilket blev väldigt lyckat. jag hittade mig ett par levis jeans som jag klippte av till shorts och så köpte jag en blå stickad tröja, bra inköp för schysst pris!

fika

härom dagen fikade jag med axel och amanda, alltid lika mysigt att ta en spontan fika sådär på kvällskvisten. plus att vi va på condeco där jag inte varit på hur länge som helst, man har glömt bort hur mysigt och gott det är där.

fiskbensfläta


stockholm del 1

när vi kom fram till huvudstaden möte vi upp våran morbror som vi spenderat veckan med vi har fikat i ett fönster och promenerat genom gamla stan, galma stan är så himla vackert! har käkat frukost varje morgon på tok försent! monki butikerna i stockholm är enorma! och har nog varit i alla prov rum som går! vi har även fikat uppe på taket på kulturhuset, där jag drack den godaste islatten jag någonsin druckit! min morbrors lägenhet var riktigt fin och mysig, vit och öppen! stora vita fönster som man inte kunde låta bli att sitta i, har även hängt på driftcart banan, har aldrig åkt varken gocart eller driftcart men det va minsann riktigt roligt!

delux

lite senare hamnade vi på cafe delux, hamnade ute under färgglada lampor och gröna växter. och för att göra allt lite trevligare så va det live musik, ett av banden som vi tävlade mot i våras . deras pianist spelade ,grym är han! jag har haft en helt perfekt helg och veckan kommer bli hel grym! imorgon bär det av mot Stockholm tidigt på morgonen. datorn följer inte med förhoppningsvis lyckas jag ändå slänga in ett å annat inlägg, om inte blir det ett långt när jag kommer hem! love/n

K-O dagarna

karl oscar dagarna..fullt med folk i en trång liten stad! så skulle jag nog beskriva det, men vi hade väldigt trevligt hela gänget, olle,hannes,axel,jag och kajsa. vi lyssnade på sjukt bra band och träffade fullt med härligt folk. en bra kväll med andra ord. när vi kom hem slängde vi oss i säng och snackade strunt!

RSS 2.0