soligsöndag

 
på söndags morgonen vaknade jag med feber och världens förkyldning men sjukdom stoppade mig inte från att gå ut i det underbart vackra vädret. 
mötte upp Stina vid tolvtiden för att gå till delux och käka brunch. 
brunchen precis som fiket va helt delux, bästa brunchen i stan och mysigaste cafeet också. bättre söndag va det längesedan jag hade. så vi åt oss mätta och lite till. babblade på om allt vi missat säga till varandra och kramades hejdå. bra söndag.

modevisning

hela lördagen befann jag mig på stan iklädd brudklänning och garn? konstigaste jag någonsin gått modell i. men modevisningen med 40 modeller va väldigt rolig och speciell. vi vandrade runt i hela stan och hade fotografering utomhus bland parkbänkar , träd , blommor och människor. 
super kul men jag va trott när jag kom hem och somnade i min fasters säng på 45 års fest en en hund på min mage, med det kan jag konstatera att de två kilo garn jag hade på huvudet tog musten ur mig.

go do

åkte ut till öjaby med mormor och planterade blommor hela eftermiddagen , badade fötterna i bäcken och plockade vitsippor vid sidan av. när jag kom hem drack jag den godaste form av lemonad jag någonsin provat, hallonad! rätt bra dag med andra ord!
nu däremot ska jag sticka ner huvudet bland mattetal och fakta om det hemska andra världs kriget! 
imorgon väntar provjobb på subway , är jag taggad ? JA!

blå,gul,grå

en härligare vår kan man ju bara längta efter , endast regngrått och isande vindar som en höst fast i fel tidpunkt då det egentligen ska va gröna knoppar på träden och soliga dagar med en blå himmel. 
så jag trotsar vädret med att klä mig i min favorit jacka från beyond. vi fungerar som ett puzzel, älskar den verkligen ochskön är den också!

home made

efter att försökt sig på att åka longboard traskade vi hem till felix för att käka middag och ha klass häng. 
tacos insåg vi var den perfekta nattematen, och ut över all mat så hade vi super duper trevligt! 
 
 
lördag
 
tidigt på morgonen satte vi oss i solen med båran lyxfrulle och sjöng tacos visor, jag och frida tog en promenad hem till mig och sedan mötte vi upp olle , felix och axel. 
på kvällen gick jag hem till clara och felicia för att käka pizza och mot slutet av kvällen hamnade vi hemma hos mig i tv soffan framför en med stora godis skålen och iste. 
perfekt helg hitills med andra ord!

tisdagsmys

bästa morgonen på länge. åter igen har jag äntligen orkat göra mig en riktig lyx frulle. och mer vårigt kan det inte bli. jordgubbar , vindruvor och mango te. 
 
frida gjorde mig sällskap hem för att plugga naturkunskap. och alla vet ju att det går mycket lättare att trycka in skolämnenas jobbiga läxor in i skallen om man har något att äta samtidigt. så vi gjorde choklad muffins. 
 
 
 
 

one more

 
måndag kväll och jag lagade lax med pasta sallad. aldrig gjort det innan , men det va minsann himmelriket av grymma smaker!

sol söndag

Hannes och jag gick ut i det vackra vädret på söndag eftermiddafen och satte oss på ute serveringen på espresso house. att sitta på e ute servering med tunn jacka och tygskor det är vårtecken nummer 1! 
 
kom in i mitt rum och hittade en fisunge som hoppade i min säng. härligt syn men tror inte sängen mådde så bra av det...
på kvällen drog jag fram noterna från kören för att öva till lektionen i skolan. men hur svårt är det inte när man varken har piano eller någon annan som vet hur stämmorna ska låta...

I will wait

 
onsdagskväll var en av de bästa kvällarna jag varit med om. inte nog med att half moon och mystery jets va helt underbart grymma förband till....MUMFORD AND SONS! så helt plötsligt mitt i konserten kommer first aid kit upp på sen. ja ni slå det om ni kan!! 
att se mumford and sons live va den mest magiska och overkligaste känslar jag varit med om. det va så overkligt att jag fortfarande inte har förtått det. och precis som allt annat här i livet va dessa magiska 2 timmar över på ett ögonblick. men gud va det är svårt att beskriva hur grymt det va! men känslan av att sjunga stämsång till många av deras låtar när dem bara står några meter i från en , och i vanliga fall sitter man hemma i sängen med spotify på och har stämsång för sig själv med datorn som ändå sällskap. jag tror själva ni kan lista ut hur fantastiskt magisk den känslan är. inte nog med att mumford va grymma så va det bara massa skäna människor på konserten , bytte några ord med en riktigt skön typ! åh himmel och pannkaka vad lycklig jag är tack för mig för idag!! nu ska jag lägga  mig i sängen och kolla på det jag spelade in med telefonen och drömma mig tillbaka. sedan bär det nog av mot stina.

beyond retro

 
beyond retro...denna butik är gudagåvan till världen. skulle kunna ta på varenda plagg i varje beyond butik och hade plånboken varit en magisk gång till ett kassavalv fullt med pengar som aldirg tog slut skulle jag köpa allt som föll mig i smaken i denna butik! trist nog har jag ingen magisk plånbok men en liten slant hade jag som räckte både till de ena och de andra

stockholm

 
tisdagskväll stod jag och kajsa på perrongen för att hoppa på tåget mot storstaden och en två helt magiska dagar. vi käkade frukost på ett hejdundrans mysigt cafe med gammla möbler , en pyramid av olika te smaker , magiskt goda bakelser och frukost käk. skön musik och fullt av stearinljus. hade kunna sitta där i dagar och bara njuta! men är faten var tomma och vi njutit tillräckligt av den mysiga miljön begav vi oss ut i solen för att leta upp lite olika second hand butiker. 
 
roligaste och mest lyckade resan jag gjort på länge. hade även himla underbara 52 timmar med kajsa och ja man inser inte att man saknar någon så mycket förens man börjar umgås som man alltid gjort innan. 
sammanfattingen blir en skön paus från det stressiga skollivet och förhoppningar om att bli bra i knäet , komma med i cats , prestera på prov...listan kan göras lång med listan gömdes i något oåtkomligt fack under dessa dagar! 

vecka 4

jag och hannes gick runt sjön i snigel fart , eftersom jag fortfarande har ont i benet. men det var i alla fall väldigt bra kvaitetstid!
 
på fredags kvällen åkte jag hem till adam , vi jämförde rumpor , åt adams special , kollade på film och sov som stockar. 
 
på lördagskvällen firade vi julia med en överraskningsfest på fyra krogar. eftersom hon fyllde 20. grattis fina fina julia!!! 
 
 danskgodis döpt efter mig , bara ett litet stavfel
 
 
 
 

slovenien

nu är man tillbaka i verkligenheten, bort från en ostressad vecka, och bara uppvaktning till att stressa på alla håll och kanter och mitt i all stress ska man hinna sova också! 
 
veckan i slovenien va en laddabatterierna resa! 
 
 
tråkigt nog va hela lenart ( byn där farmor och farfar bor , man kan ju tro vi va hos lenart , men vi va i lenart ) 
var fyllt av snö. det är väldigt vackert med alla berg och kullar som är snötäckta. men inte när det är årstiden vår! så istället för att kunna sitta ute i solen befann vi oss inne och spelade kort , åt och lyssnade på farfar som spelade dragspel!
 
 
 
 

RSS 2.0