stora stockholm

 
 
jag packade ner en stor del av min garderob och begav mig mot stationen för att hoppa på tåget till stockholm
måndag: den dagen bara försvann med att hänga på balkongen och äta oss igenom dagen.
 
tisdag: tog spårvagnen ut till djurgården för att spendera hela dagen på grönan. äta sockervadd stora som hus , åka alla bergodalbanor och köa i alldeles för långa köer och sedan vara besviken över hur fort det gick för klockan att slå dags att åka hem.
 
 
 
onsdag: vaknade av att leia satte sig på min mage och klappade mig på kinden och sa att det var frukost. en perfekt väckning.
dagen till ära bestod mestadels av shopping och alldeles för många minuter spenderade jag på americana. sedan kurrade magen så vi käkade middag vid djurgårdsbron på en båts uteservering.
 
torsdag:
 lunchade på beijing8 som är den finaste resturang jag någonsin ätit på , även maten var magisk. ligger vid hornstull utanför den nya gallerian.
ännu mer shopping och middag på rich sedan blev det dumma mej 2. en film alla människor borde se.
på kvällen begav vi oss mot kulturhuset , för på taket skulle money brother ha konsert. det va fullt med folk med öl i handen , sol i massor och grym musik. himla bra kväll..
 
 
 
 
fredag: på fredagen åkte vi till rosdalsträdgård för att promenera genom parken och sedan käka lunch.
 
sedan blev det lördag och mitt tåg skulle rulla hem mot växjö den kvällen. dagen spenderades på klipporna med pizza och prat.
 
 
tillbaka till verkligheten och dra på sig mcdonalds kläderna igen. jobb jobb jobb sedan får jag om cirka en vecka bege mig till sagoland igen då jag och stina tar flyget till slovenien.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0